+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Chalupa pod jasanem Recenzje

Ocena hotelu

72%
Dobrze

by 13 reviews

  • Personel

    83%
  • Czystość

    74%
  • Wyposażenie

    81%
  • Komfort

    52%
  • Cena

    69%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • podróżujący w pojedynkę
  • inna grupa
Sortuj według:
Show:

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 30.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Ubytovani je jednoduche, ciste, nic vic k prespani netreba. Spolecenska mistnost, kde se da posedet zaroven slouzi jako jidelna. Pani majitelka je velmi vstricna. Upozorneni: v dome se pohybuji dva nadherni kocouri, takze pokud mate alergii na kocky, neni to zrovna ubytovani pro Vas

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Radek Barninec

para, 11.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

dorośli, 8.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
52 %
  • Internet, moznost snidani a veceri, skvela poloha a moznost uschovy kol. Prijemne vecerni posezeni. Kdyz si clovek zvykne na suchy projev pani domaci, dobra atmosfera sumavske chalupy.

  • Nepohodlne pruzinove matrace, oproti popisu nemoznost vyuziti kuchynky, v pokoji ani koupelne nejsou zadne ulozne prostory nebo policky. Strme schodiste do pokoju. Nemate klic od hlavniho vchodu.

Personál
6
Služby
7
Čistota
5
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Jiří Mladý

para, 6.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
56 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
5
Komfort
3
Cena/kvalita
4

Anonim

grupa przyjaciół, 15.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
74 %
  • Výborná domácí kuchyně paní majitelky. Doporučuji se předem domluvit na snídaních a večeřích - před a po náročném dnu je to ideální volba. Čisté pokoje s velkou společnou předsíní. Možnost uschování kol. Výborný výchozí bod pro turistiku (pěší i cyklo). Ochotná paní majitelka.

  • Jednoduše zařízené pokoje bez skříně. Lehce vrzající podlaha.

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jana

rodzina z małym dzieckiem, 5.5.2014

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • Atmosfera opravdove Sumavske chalupy.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonim

para, 29.9.2013

Čeština

  • Cena ogólna
66 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
1
Cena/kvalita
7

Pavel Věchet

grupa przyjaciół, 21.7.2013

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Velmi vstřícný personál, výborná kuchyně.

  • Nedokončená rekonstrukce s mnoha překážkami, naprosto nevhodné pro pohybově i mírně handicapované rekreanty.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Miroslav Kudrnovský

para, 5.7.2013

Čeština

  • Cena ogólna
70 %
  • Slušné spaní, slušný sprchový kout i záchod,

  • Jěště zdaleka ne zcela hotové, velice strmé schodiště

Personál
9
Služby
9
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Anonim

dorośli, 9.12.2012

Čeština

  • Cena ogólna
60 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

dorośli, 19.8.2012

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 17.8.2012

Čeština

  • Cena ogólna
52 %
  • Jsem nenáročný klient a tudíž na přespání dostatečé.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 7.8.2012

Čeština

  • Cena ogólna
76 %
  • Obětavá majitelka penzionu. Vařené poctivé jídlo. Klidné místo.

  • Trošku nepořádek z nedokončené dostavby penzionu, ale nijak to neovlivnilo náš pobyt. Wifi nefungovalo v pokoji, jen na určitých místech na chodbě (slabý signál).

Personál
8
Služby
9
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.